News in Norwegian - Nettbutikk!

This post is only valid for norwegians, so the rest will be in Norwegian.

STORE NYHETER!

Er dette årets julegavetips?

Er du en serieleser, eller kjenner du en serieleser? Da kan dette være en fin julegave for de som allerede har "alt" fra før...

Jeg har med jevne mellomrom fått forespørsler om man kan kjøpe plakater av romanseriene jeg har illustrert. Derfor har jeg laget min egen lille illustrasjons-nettbutikk. Herfra kan du kjøpe postere produsert i høykvalitets digitaltrykk. Du kan finne den i menyen under webshop, eller du kan klikke på denne linken. Foreløpig har jeg lagt ut forsider fra Maria av Svaneberg, Misteltein og Trollkvinne. Men jeg vil legge ut mer i løpet av de nærmeste dagene. Send meg gjerne en mail om ønsker eller forbedringer.

Siden det er ganske mye jobb å lage en nettbutikk, må jeg begynne i det små og bygge meg opp. Derfor har jeg bare lagt ut noen av romanseriene til å begynne med. I tillegg selger jeg kun i Norge. Men jeg planlegger å legge ut flere av arbeidene, og kunne sende til andre land også. Har du spesielle ønsker, kontakt meg gjerne. Leveringstiden skal ligge på ca. 4-5 dager.

Ønsker alle en fin førjulstid!